sobota 16. februára 2013

Veronika Cerna - hlupaci alebo zlodeji na uradoch?

O korupcii na Slovensku sa vie. Dosadzovani su znami, rodinni prislusnici, zeny na zaklade krasy(a neskorsie sexualne akty). Potom tito hlupaci spravuju peniaze obcanov a rozkradaju ich. I ked v mnohych pripadoch su to len ovecky rafinovanych zlodejov. Vzorovym pripadom je podpis zmluvy "vraj chybou" kedy sa poradcovskej firme napisalo 11000eur na hodinu. Ano cena prace v raji zlodejov nazyvanom Slovensko. Zmluva je trojstranova (no blbci dnes vedia precitat len kratku facebookovu stranu), evidentne tri strany vedu k strate pozornosti. Podpisal sa pod nu Marian Valentovic.
 ano jedna sa o 23 rocneho chlapceka, ktory uz takto rafinovane zacina rokradat Slovensko.
Viac o Valentovicovi: http://lehotsky.blog.sme.sk/c/80462/Absurdistan-zvany-Slovensko.html
Kto je jeho otec? Zeby MUDr. Ivan Valentovic - alebo rodina? No to uz neviem, ale on by mohol byt cestou navrchol. Kedze sa jedna o vplyvnu osobu, ktora stala na cele Vseobecnej zdravotnej poistovne, Uradu pre dohlad nad zdravotnou starostlivostou....
Zmluva je pre firmu Agrasor, ktora sidli v panelaku v Petrzalke. Na rovnakej adrese sidli aj ich spolocna firma s Andreou Cisarovou L.A.C. Spolocna firma Profanta z Agrasoru a Andrei Cisarovej, ktora sefuje centru pre medzinarodnu ochranu deti (no ako minulost ukazala, na takychto miestach su najvacsi zvrhlici a podvodnici, a podla takychto spinavosti by som sa ani necudoval ak by obchodovala aj s detmi).
http://udalosti.noviny.sk/pochybne-adopcie-deti/12-11-2012/andrea-cisarova-zena-ktora-zachranuje-slovenske-deti.html
Chvala na machinatorku Cisarovu.








Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára