piatok 1. februára 2013

Kto strielal v Irish pube

MŔTVI V IRISH PUBE
Tento štýlový podnik s veľkým krbom na bratislavskom korze pútal od svojho otvorenia pozornosť verejnosti aj podsvetia. Mýtizované vlastnosti piva Guinness pritiahli neobvykle početnú dámsku klientelu a predpokladané zisky aj pozornosť výpalníkov. Pôvodný írsky majiteľ tak bol pod permanentnými hrozbami miestnych mafiánov.

Po čase sa situácia navonok upokojila, keď podsvetie nielen ovládlo podniky v strede mesta, ale paradoxne zvýšilo kvalitu služieb (čašníkov, čo okrádali zákazníkov aj nových majiteľov vraj riešili systémom ručne-stručne) a tiež bezpečnosti. A o tú sa v Irish Pube na Sedlárskej ulici mali starať práve piťovci. Spočiatku zdarne, až kým neprišla krvavá streda 7. júla 1999, po ktorej ostali dvaja mŕtvi a jeden ranený. Strelcom mal byť prominentný piťovec Mikuláš P. alias Miki.

Konflikt sa začal tým, že 30-ročný podnikateľ Ján Š. sotil Mikuláša P. (21), ten vytiahol pištoľ, a vystrelil na Jána Š. dva krát, najskôr do brucha a keď sa ten zdvíhal zo zeme, aj do hrude. Potom vystrelil po jeho 33-ročnom bratovi Mariánovi Š., ktorého trafil do ramena, ale guľka pokračovala ďalej tak, že trafila rovno do hlavy nad ľavým okom náhodného návštevníka Tomáša A. (26) a uviazla v temene. Oslavoval práve s priateľmi promócie a následkom ťažkého zranenia na druhý deň zomrel. Strelec mal na úteku vystreliť ešte aj na ulici.
zdroj: kliknite tu
A mnozstvo zaujimavych clankov o slovenskej mafii tu: http://www.mafian.sk/

1 komentár:

  1. „Benjamin Briel Lee bol za každých okolností veľmi profesionálny a neustále ma informoval o všetkom, čo sa deje. Keby som mal nejaké otázky, bol vždy pripravený odpovedať. Bol to môj prvý nákup domov, o procese pôžičky som toho veľa nevedel, veľmi ľahko pochopil veci, o ktorých som mal otázky. Veľmi sa mi páčilo pracovať s ním. “
    Je to úverový referent pracujúci so skupinou investorov, ktorí sú ochotní financovať akýkoľvek projekt alebo vám požičiavajú akúkoľvek sumu s veľmi nízkym úrokom. Kontakt Benjamin Briel Lee E-Mail: Lfdsloans@outlook.com Whats-App Number: + 1-989 -394 - 3740.

    OdpovedaťOdstrániť