streda 20. februára 2013

sir Cyril Smith a organizator satanistickych obratov Michael Horgan

Michael Roberts(teraz 40r) prehovoril, ze jeho nevlastny otec Michael Horgan bol organizator satanistickych obratov, vynikajuci kamarat sira Cyrila Smitha a obaja ho zneuzivali. Michael Horgan zneuzival deti uz od dvoch rokov. Michael Roberts prehovoril ako bol zneuzivany monstrom Smithom, ked mal 6 rokov. O jeho nevlastnom otcovi povedal, ze organizoval priserne satanisticke obraty. Smith bol podobne ako prince Charles(o nom a celej rodine David Icke uz davno tvrdi, ze su satanisti a pedofili) velmi blizky priatel Jimma Savila. Michael Horgan bol oznacovany ako vysoky knaz satana.

Michael Horgan, tato pedofilna bestia organizovala satanisticke obraty pre podobnych pedofilov. Spolu so Smithom zdielali vasen pre Elvisa Presleyho. Horgan mal pohlavny styk so svojim nevlastnym 6 rocnym synom a este s mladsou dievcinou, zatial co ostatni sa divali. Tato prisera zneuzila dvojrocne dieta a svojho nevlastneho syna a dievcinu zavesil na haky. V dalsom rituali oboch priviazali na kriz a nasledne ich vsetci jeho vysluhovaci zneuzivali, pricom aj sucasne natacali aby sa mohli aj neskor ukajat. Organizoval obraty aj v oblasti Saddleworth Moor, kde par Ian Brady a Mira Hyndley zakopali dve deti, ktore zabili. Okrem nich zabili dalsie tri, vsetky tieto deti aj sexualne zneuzili. Ona mala rodicov alkoholikov, ktori ju bijavali.
http://en.wikipedia.org/wiki/Moors_murders

Deti od dvoch do 13 rokov nadrogovavali, byli a sexualne zneuzivali. Horganovym priatelom bol aj pedofil Raymond Hewlett: http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/law-and-order/5387641/Paedophile-Raymond-Hewlett-agrees-to-Madeleine-McCann-interview.html
Nevlastneho syna pedofil Horgan braval taxikom po blizku ku jeho znamym, ktory ho zneuzivali.
Smith nebol nikdy zenaty a jeho posledne roky su spajane s homosexualitou a pedofiliou. Jedna z jeho obeti prehovorila, ze bola zneuzita Smithom v budove parlamentu.


zdroj: http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/pervert-mp-cyril-smith-was-pals-1546290

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára