streda 20. februára 2013

Policia v UK vysetrujuca pedofilny skandal ziskala VIP list znamych osobnosti...

Policia prehladala dom byvalej ochrankyne deti - Mary Moss, ktora odmietala spolupracovat. Policia ziskala list s menami celebrit, vysokych politickych predstavitelov, obchodnikov, osob kralovskej rodiny, britskej tajnej sluzby MI5. Zabrali jej notebook, dokumenty, taktiez 19 dokumentov bolo ukrytych v susednej kolni. Dokument obsahuje zoznam osob, ktore sa zucastnili pedofilnej akcie v ELm Guest House v roku 1980. Su medzi nimi dvaja predstavitelia konzervativcov, 4 z Tory, 2 predstavitelia kralovskej pevnosti(jeden zamestnanec- navyse majitel multimilionovej nadnarodnej organizacie), 2 pop hviezdy (jedne najpredavanejsi hudobnik - McCartney? ale tito nie su spajani so zneuzivanim deti, i ked manazer beatles je podozrivy z pedofilie).
Novi obvineni: Sir Cyril Smith(zomrel 2010, byvaly libera a clen robotnickej strany - Labour).

Sir Anthony Blunt(zomrel 1987), pracoval pre MI5, sovietsky(bolsevicky, cize zidovsky spion, nic spolocne s Ruskom - ktore sa rata len pred rokom 1900 a po roku 1990, medzitym sa jednalo o americanmi dosadenych zidobolsevikov a bolsevicky stat ovladany USA).

Cele toto vysetrovanie zacalo prehovorenim Toma Watsona v House of Commons a  povedani, ze siet siaha do najvyssej kralovskej rodiny...
http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/police-seize-vip-list-in-dawn-1546351



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára