utorok 12. februára 2013

Osoby spojene s pedofilom Savilom

Lord Boothby
- lord, vysokopostavena osobnost, promiskuitny homosexual, vztah s dvojickami Kray. 



Ronald Kray mu zhanal chlapcov na sexualne orgie, ktorych sa casto zucastnil. O tejto ilegalnej aktivite uverejnili clanok noviny Mirror, avsak aj napriek pravde museli zmenit riaditela a zaplatit Boothbymu pokutu. Az ked pocet obeti rastol, nebolo mozne zakryvat tieto aktivity, tak sa to dostalo na povrch.


Baron Goodman - Arnold Goodman, perverzak, homosexual, nazyvany aj tajna sila riadiaca britsku politiku. Bol priatel Boothhby(spolu zazivali orgie) a bol zodpovedny za zakryvanie, potlacanie vysetrovani a medializacii Boothbyho a Krayovcvo.



Tom Driberg - vysokopostavena osobnost vo Velkej Britanii, homosexualny priatel Boothbyho, taktiez homosexual, perverzak.



Willfrid Brambell - obvineny z obtazovania deti v Jersey opera house a domove Haut de la Garenne. Priatel Savila, vyznamny herec a moderator.

Prince Charles - velky priatel Savila.

Ken Clarke - sucasny vysokopostaveny politik, v case znasilnovania v  Broadmoor(Savilom) bol na cele ministerstva zdravotnictva.

Max Clifford - najuznavanejsie publicista vo Velkej Britanii. Blizky priatel Savila a zastanca mnozstva homosexualov. V decembri 2012 bol zatknuty ohladom vysetrovania v pripade zneuzivania deti Savilom. Podporovatel a priatel mnozstva Zidov. 

Bryn Clwyd - oblast v Aglicku kde bolo mnozstvo obvineni voci vysokopostavenym politikom, policajtom, celebritam...doteraz nie je riadne vysetrene.

Simon Cowell - x-factor, konexie zidovskych rodicov mu umoznili sa preslavit. Vraj spojenie so Savilom. Zaplatil 50 tisic libier za prepustenie Jonathana Kinga(bol zavrety za znasilnenie 5 neplnoletych chlapcov).

Edwina Currie - stojila za zrodom BBC, vedela o vsetkom co sa tam deje, umoznila Savilovi byt v Broadmoor psychiatrickej klinike, kde zneuzival deti. O obdobii 70-80tych rokoch mlci.

Jill Dando - pracovala v BBC, zastrelena v roku 1999, rodina obvineneho doteraz pozaduje otvorenie pripadu. Hovori sa ze chcela prehovorit v pripade Savila.

Jim Davidson - velmi znamy komik, zatknuty ohladom vysetrovania Savilovych znasilneni zaciatkom roku 2013. 

Chris Denning - dj, obvineni z mnozstva znasilneni a detskej pornografie, taktiez aj sudom v Slovenskej republike. 

Kenny Everett - vyznamny komik, spojeny s Denningom, Savilom, homosexual, AIDS. 



Tam Paton - homosexual, obvineny z viacerych znasilneni a obtazovani neplnoletych, drogovy dealer, spojeny s Denningom, Everettom..... bilionar, majitel mnozstva nehnutelnosti

Jonathan King - spevak, skladatel, hudobny producent, spisovatel, obvineny a zavrety za znasilnenie 5 chlapcov, Cowell zaplatil kauciu avsak po medialnom rozsireni znova zatknuty. Kamarat Bon Joviho, Epsteina(manazera Beatlesu - taktiez spojeny so Savilom) a mnozstva inych...

Diana Dors - oragnizovala party kde sa stretavali mlade dievcata s bohatymi, jednej sa zucastnil aj Freddie Starr. Taktiez bola prepojena s bratmi Krayovcami. 


















Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára