štvrtok 7. februára 2013

Izraelska tajna sluzba Mossad(horsia ako teroristi) podmienil vznik specialnej jednotky UK

V roku 1970 Rafael Eitan, na cele smrtonosneho komanda nazyvaneho kidon bol na obhliadke Severneho Irska a Special Air Forces Velkej Britanie. Jeho podnetmi doslo k vyraznej bezpecnostnej politike Velkej Britanie(Velka Britania, hlavne centrum London City je defakto zidovska kolonia, ovladajuca celu Velku Britaniu, neplatia dane, nevztahuju sa na nich ziadne anglicke zakony).
Nasledne na to vznikla specialna britska jednotka FRU, ktorej ulohou bolo vrazdit irskych republikanov. V roku 1988 traja clenovia IRA boli zabiti SAS(specialna anglicka jednotka) na ostrove Gibraltar(ostrov, kde zije prevazna vacsina Zidov - starsia generacia - ich potomkovia su uz prevazne v Anglicku).
http://en.wikipedia.org/wiki/History_of_the_Jews_in_Gibraltar
Tychto muzov, ktori boli zabiti oznacil a vystopoval Mossad. V roku 1972 John Wyman - prislusnik MI6(anglicka tajna sluzba, nieco ako CIA) najal bratov Littlejohn, ktorym prikazal vykradanie bank a bombove utoky v Severnom Irsku. http://winnowinghistory.blogspot.sk/2009/12/12-march-1974.html

Takze bombove utoky a masove vrazdy ako napr. Bloody Sunday, vsetko bolo riadene kralovskou anglickou rodinou, ktora je v uzkom riadiacom spojeni so Zidovskou komunitou v London City.
http://newbritishempire.site11.com/northern-ireland.html

Medzi ludmi koluje, ze vela zlocineckych skupin v Irsku bola mafia riadena CIA a MI6.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára