streda 20. februára 2013

Lee Boxell - tinedzer zabity po tom ako sa snazil zabranit zneuzivaniu

Lee Boxell - tinedzer zmiznuty v 1988 bol pravdepodobne zabity potom ako sa snazil zabranit zneuzivaniu dalsieho dietata pedofilom. Tuto teoriu polozila vo februari 2013 britska policia. Ako 15 rocny zmizol potom ako siel do mladeznickeho klubu nazyvaneho "the shed" kde sa stretaval s ostatnymi tinedzermi. Tento klub sa nachadzal v priestore kostola a v dedinke Chem,  podla najnovsich vysetrovani bol miestom stretavania pedofilov.
v roku 2011 bol obvineny kopac hrobov a udrzbar z tohto kostola William Lambert, ktory zneuzival deti chodiace do tohto klubu, vyuzival hlavne zranitelnejsie zeny, ktore presviedcal o svojich magickych schopnostiach. Zneuzil deti od veku od 11 do 14 rokov, v areali kostola v rokoch 1985-1990. 2 jeho obete emigrovali z Anglicka(necudo, stale je rok 2013 a az teraz sa zacina trosku odhalovat tychto spinavosti).
http://www.suttonguardian.co.uk/news/williamlambert/9026382.BREAKING_NEWS__Warlock_gravedigger_guilty_of_sex_attacks_on_children/
Deti presviedcal, ze ma specialnu okultnu moc, ktoru moze do nich vlozit ked bude mat s nimi pohlavny styk. Predtym pracoval v mladeznickom klube nazyvanom The Shed, ktory ako sucasne vysetrenia ukazali bol sidlom pedofilneho prstenca.


http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/lee-boxell-teenager-who-went-1712256

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára