streda 20. februára 2013

Konzervativna britska strana plna pedofilov

Konzervativna britska politicka strana nazyvana aj Tory Party celi mnohym obvinenia ohladom jej pedofilnych clenov ci uz sucasnych alebo minulych.
http://cpnagasaki.wordpress.com/2013/01/27/paedo-brothel-advertised-in-tory-leaflet-partys-gay-link-to-guest-house/
v novinach bol uverejneny inzerat na Elm Guest house, kde prebiehalo znasilnovanie a zneuzivanie deti predstavitelmi aj Konzervativnej britskej strany.
Clanok bol zverejneny v novinach konzervativcoch, ktorym editorom bol Peter Campbell, profesor politologie na univerzite Readings. Zalozil CGHE (Conservative group for homosexual equality). Noviny s inzeratom sa podarilo ziskat investigativnej skupine Exaro. Campbell zomrel v 2005.
Tato skupina v minulosti nazyvana LGBtory, alebo Torche, je financovana Konzervativnou stranou Davida Camerona.
http://en.wikipedia.org/wiki/LGBTory
Margot James - milionarka v Konzervativnej strane Camerona, lezba. Jej priatelka Jay Hunt pracovala v BBC(nahoda?)
Jej lezbicka partnerka Jay Hunt, povodom z Australie aj so svojou sestrou pracovala v BBC(zeby centrum lezieb, homosexualov a pedofilov?). Z historie Jay Hunt sa tazko dozvieme, cim si zasluzila taku poziciu, taktiez studovala na Cambridge...

Nebyt najdenia novin Exarom, tak sa zakryje pedofilia v konzervativnej strane. Kedze sa objavili dokazy o koverupe informacii smerujucich k pedofilii spojenej s konzervativcami - cize Cameronvou stranou. CGHE(prva politicka strana - resp. skupina zdruzujuca homosexualov, lezby, bisexualov) mala v roku 1981 asi 62 clenov, takymito inzeratmi lakala dalsich, prevazne VIP osoby(v danom obdobii bola homosexualita este Tabu). Z CGHE vznikla sucasna podoba LGBTory(vetva Konzervativnej strany stojaca a bojujuca za prava vsetkych okrem heterosexualov..). http://en.wikipedia.org/wiki/LGBTory


zdroje: http://cpnagasaki.wordpress.com/2013/01/27/paedo-brothel-advertised-in-tory-leaflet-partys-gay-link-to-guest-house/


Elm Guest house bol miestom pedofilnych stretnutii a zneuzivania. V uryvku novin organizacia za rovnopravnost povodne CGHE teraz LGBTory odporucala v inzerate ich novin navstevu tohto bordelu, ktory sluzil ako centrum pedofilie. Doteraz su obvinenia na 6 starsich clenov tejto skupin LGBTory, viacerych obchodnikov a clenov kralovskej rodiny, ze sa zucastnovali pedofilnych orgii v luxusnejsiej casti Barnes, London.
Prezidentom tejto organizacie od roku 1980 az do smrti - 1987 bol Ian Harvey, ktory bol sucasne aj minister zahranicia, avsak musel podat demisiu potom ako bol zachyteny v parku St James’s Park s prislusnikom narodnej gardy ( Coldstream Guards http://en.wikipedia.org/wiki/Coldstream_Guards) v roku 1951, kedy homosexualita bola ilegalna.
http://en.wikipedia.org/wiki/Ian_Harvey_(politician)

zdroj: http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/paedo-brothel-elm-guest-house-1558001





Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára