pondelok 17. decembra 2012

November 89 a zidovsky podvod - Kusy a zid Gal

Kazdy kto trosku spaja informacie vie, ze Bolsevizmus bolo dielo Zidov ako znicit Rusko. Najpr. tito zidia na cele Bolsevickej revolucie (Trotsky - zid, Yagoda - zid, Marx - zid-ucenie, Lenin - zid, Stalin - zid) zabili rusku rodinu carovcov Romanovcov  - komplet celu - vratane zien, deti. Vsetko len preto, ze Rusko zakazovalo zidom tazit v Rusku ropu, plyn. Potom zidia na cele s Yagodom (otcom gulagov a najvacsim vrahom v historii ludstva) zabili 40 milionov rusov vratane ruskej inteligencie(ano spravili by to narodovci rusi - zabijali by vlastnych - tu dochadza zdravy rozum tych co pisu knizky - samozrejme je to propaganda). Vlastne bolsevizmus vytvoril cestu marxistickemu uceniu - kapitalizmus, Marx bol zid. Prisiel komunizmus, komunizmus riadili ti isti zidia a ich ulohou bolo zobrat vsetok majetok do ruk statu. A potom prisiel dlho planovany kapitalizmus, ktory umoznil tym co ukradli majetok ludom aby si ho zobrali do sukromneho vlastnictva(preto sa hovori ako niektori lahko prisli k majetku po revolucii, lenze ti niektori boli ti isti co boli za komunizmu). Charta 77 bola dlho planovana, spolupracovala s STB - patril tu alkoholik a zid Havel (sucast rimskeho klubu na vyhladenie populacie), zid Gal, Kusy, ktory je zhodou okolonosti profesorom na marxistickej(zidovskej) univerzity. Nie je to chore?
A tento Kusy, ked niekto povie svoj logicky nazor, tak povie ze ten clovek je chory vyplod mozgu...lebo nikto nemoze mat svoj nazor.
Gal zas pochybuje o intelektualnej urovni cloveka, no ja dlho pocybujem o psychike Gala, intelekt nikdy nemal. Takto na vas budu zidia utocit ked poviete nieco proti nim - ste blbci, lebo oni napisali co za blbosti sa ucite. Frantisek Starek - to iste, navyse pracuje v ustave pre studium totality - skor by som povedal ustav pre potlacovanie pravdy. Neprekvapilo ma keby sa zistoval povod vsetkych co tam robia a vysiel by zidovsky.
Co je poburujuce, vdaka strnganiu kluckov padla cela ruska armada, bez jedneho vystrelu (a ano musela byt velmi mala ked sa takto nalakala), to ze to sucasne bolo vo viacerych statoch naraz, to je tiez velka nahoda....Hovorit pravdu v case vsebecneho klamu je revolucny cin. Pani co urobila tuto nastenku si zasluzi odmenu a dufam ze ich bude viac...:
http://kosice.korzar.sme.sk/c/6640385/skola-sirila-bludy-o-neznej-revolucii.html

Ak chcete skutocnu pravdu precitajte si nieco od Zaborskeho, najlepsieho a skutocneho kronikara:
http://zaborsky.blogspot.sk/2007/06/historia-nevydania-zaborskeho-dejin.html

tu pani ucitelka povedala nazor, s ktorym suhlasi vacsina inteligentnych ludi - staci ist na prednasku pana profesora na prirodovedecku fakultu do Bratislavy:
http://kosice.korzar.sme.sk/c/6640385/skola-sirila-bludy-o-neznej-revolucii.html

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára