utorok 13. novembra 2012

Obama zachranil svet pred 3 svetovou vojnou, masivna zmena ludi v jeho rezime...


Keby vyhral Romney ktory bol podporovany nacistickym zlozkami bushovej a rothschildovej rodiny mame tu 3 svetovu vojnu ktora okamzite zacne utokom izraela na iran a izrael by bol backovany iranom...
Lenze Obama sa zmenil, dostal vacsie prava, povyhadzoval vsetkych ktory u nich boli dohodeny lebo museli Bushovou vladou:
Timothy Geithner, Hillary Clinton, Eric Holder and other bush operatives were fired. The purge at the pentagon and agencies included CIA Chief David Petraeus, Rear Admiral Charles M.Gaouette, US Army General Carter Ham, Brigadier General Jeffery A. Sinclair, and US Navy Commander Joseph E. Darlak.
Obama sa sucasne stava velkmy cielom na atentat, hlavny vykonavatelia: Nacisticki Bushovci.
Co moze viest k obcianskym utokom na pevnost Bushovcov v Texase. Zaujimave je ze Obamu volili vsetci okrem europskych americanov(od nich ma len 30%), takmer 100%tne ho volili hispanci, cernosi, aziati, zidia(obycajni zidia, lebo zidonacisti chceli Romneyho). Hlavne Netanyahu, ktory zavrazdil svojho psychiatra a je zodpovedny za 311 bombovy utok naj Japonsko. Vyzera ze bezni zidia(nie zidonacisti, fanatici a ina haved) si konecne uvedomuje ze vojna a vyvolenost ich rasy je fikcia a vymyvanie mozgu na dosiahnutie cielov jednotlivcov.
Ambasador Stevens zavrazdeny na konzulate v Lybii ako vyrocie utokov 2001 bol babkou Busha a je zodpovedny za utok - vybuch jadrovej elektrarne v Tokyu a Tsunami. Po zhabani v Lybii bol muceny a prezradil viacerych svojich poskokov.
Stevens planoval utok s falosnou vlajkou v mene Iranu, ktory by zacal vojnu s Iranom. V tom mu pomahal admiral Gaoutte, ktory sa od jeho smrti neukazal na verejnosti.
Tu je clanok ako ho Obama vyhodil: http://beforeitsnews.com/politics/2012/10/obama-fires-top-admiral-as-coup-plot-fears-grows-2466106.html  (admirala, to sa nestava, media nase mlcia...preco?).
http://beforeitsnews.com/opinion/2012/10/please-help-admiral-gaouette-and-general-ham-please-read-2440314.html
sucasne bol vyhodeny aj general Ham. Su to klucovi svedkovia utok na Benghazzi...otazka je preco? Benghazzi bude zaujimavejsie ako sa na prvy pohlad zdalo....
M16 zdroje hovoria ze Sandy bola ukazka co sa stane ak nezvolia Romneyho. A vlastne vraj aj tito dvaja planovali utok resp. odstranenie Obamu v pripade ze bude znovu zvoleny.
Bohvie aka je skutocnost, ale masivne vyhadzovanie a zmena ludi v novej vlade Obamu su prekvapujuce. Podobne boli velmi zaskoceni prehrou ROmneyoho aj japonske babky: Junichiro Koizumi, Yashuhiro Nakasone.
To znamena ze vybudovat v Japonsku novy rezim nacistickych babiek je neuspesny. Podobne koncia aj ludia provokujuci nepokoje s Cinou: Ishihara a jeho kamarat Hashimoto.
Vyzera to tak, ze demokraticky budu zvolene liberalne demokraticka strana.
Zmeny v cinskom vedeni sa budu pravdepodobne podobat skor demokratizacii po vzore v Singapure ako po vzore USA.
Europania nemaju stale pristup k tlaceniu penazi, coho dosledkom je rozpad statov, stran.... Situacia sa zmeni ked vojny a teror prestanu...
zdroj: http://jhaines6.wordpress.com/2012/11/12/ben-fulford-world-intervention-saves-obama-prevents-world-war-3-november-12-2012/

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára