pondelok 26. novembra 2012

Benjamin Fulford: Upadok zapadnej spolocnosti

Priciny padu zapadu:
- Pycha ktora zabija: Nasilna politika EU, Ameriky, ktora nuti statom moznosti bez prava slobodneho vyberu. Zapad sa nepoucil z historie a namiesto aby studoval svoje postupy opakuje tie iste chyby. Kdezto vychod - Cina spojila to najlepsie so zapadu so svojou tradiciou.

- Lenivost: V minulosti pracoviti zapadniari. Dnes ludia vyzadujuci sediet na riti a davat prikazy druhym - zvacsa snazivym ludom z vychodu. Na vsetko si najimat ludi a nevediet vykonat ani zakladnu pracu...ako vymena ziarovky. Tato lenivost viedla v priebehu 30 rokov k upadku a bankrotu celeho zapadu (no tu by som s tym az tak nesuhlasil, ano ma to tiez vinu ale treba si uvedomit ze za viac su zodpovedni nenazrani politici napojeni na rozne mafianske skupiny - u nas jepriklad minister Martin Glvac, napojeny na mafiana Petra Sykoru.). Tieto organizacie vytvaraju fiktivne firmy a okradaju stat na danovych navratkach - podobne ako to robil Vareha, napojeny na ministerstvo financii - Ivana Miklosa.

-Chamtivost: Laska k peniazom nadovsetko. Pravdepodobne najvacsi hriech zapadnych vodcov. Vela bolo napisane o nenazranych bankaroch a nema vyznam sa k tomu vraciat. Co si vacsina ludi neuvedomuje, ze laska k peniazom z nich urobila otrokov umelej inteligencie. Moze to zniet fantasticky, ale vacsina profitu generovaneho na Wall Streete je tvorenych pocitacovymi programami pre tradovanie na burzach, ktore maju  zakladnu direktivu svojho poslania Chamtivost. Tieto programy ovladaju Wall Street jednoduchym konceptom: Vyhladavat peniaze. Fontana penazi - FED (americka centralna banka v sukromnom vlastnictve, nezavisla od statu - chore....) funguje ako samostatna neludska mysel riadena masivnou pocitacovou sietou. Vacsina politikov a vrcholnych vojenskych vodcov dostava uplatky a rozkazy priamo z Wall Streetu - drancuju krajiny v prospech umelej inteligencie riadenej funkciou Chamtivost.
Pravdepodobne najlepsi prikladom ciernej diery vysavajucej zivot z USA je Wallmart. V snahe maximalizovat profit pre Wallmart stredna trieda v USA a industrialna infrastruktura bola zdecimovana. 6 celnovia rodiny Walton maju dokopy viac penazi ako 100 milionov najchudobnejsich americanov. Tito Waltonovci - zidovska rodina (ako inak, http://vnnforum.com/showthread.php?t=17094). Znicili vsetko americke a dovazaju do Ameriky cinsky odpad a zacali pad zapadu.... Len v snahe chamtivosti a pomoci sebe.

Zurivost: Agresia, ktora znicila zapadnu moralnu nadriadenost
Boli casy ked zapad bol vnimany ako ludskych prav a moralky. Dnes sa zapad vnima ako subor gaunerskych statov. Zodpovedni za zdieranie, tyranizovanie a smrt viac ako milion ludi v Iraku, Lybii, Afganistane su posledne zverstva fasistickeho rezimu, ktory nastupil po udalostiach 9.11.2001. Zapadne vojenske jednotky dnes zabijaju ludi, ktori nebojuju: deti, zeny v snahe pomoct fasistickych oligarchom prisun k bohatstvu danej krajiny.

Nenasytnost:
Vacsina zapadniarov su obezni znicili rozsiahle plochy uzasnej divociny s cielom uspokojit svoje potreby na co najviac jedla. Destrukcia tropickych dazdovych lesov na agrobiznis: chovanie dobytka, olejovych paliem...patria medzi najvacsie priciny odstranenia 30% vsetkych divokych zvierat na zemi v priebehu 100 rokov. Nadmerny lov ryb v oceanoch sposobuje podobne priciny. Plus by som tu doplnil smiesnu teoriu globalneho oteplovania, o ktorej sa moc nehovori. Vyprodukovany CO2 co je surovina ktoru rastliny pocas fotosyntezy premienaju na glukozu(energia) + kyslik. Tym padom, keby tito blbci presadzujuci globalne oteplovanie aby z toho mali peniaze a zaviedli Carbon Credit radsej sadili viac stromov, zelene a menej devastovali prirodu, tak by bolo aj menej CO2. Preco nijaky takyto ekolog nespomenie, ze CO2 sa da odstranit rastlinstvom?
Nenasytnost nici zivocichy, ktore sa vyvijali biliony rokov. Nastastie Cinania robia viac aby zachovali prirodzenu biodiverzitu.

Tuzba: Chory maltuziansky strach (http://en.wikipedia.org/wiki/Malthusian_catastrophe) viedol zapadnych vodcov k ovplyvnovaniu mysle ludi a odlisovaniu sexu a pocatia. Preferujuci sex a kratkodobe uchylky (ktore su zodpovedne za pricinu mnozstva postihnutych deti, sterility sposobene Chlamydiami, ktore su intracelularne bakterie schopne ovplyvnovat DNA - priroda to krasne vymyslela....preto nie je zriedkave ze najvacsie problemy s pocatim zdravych deti maju najvyssie postavene osoby). Sex ako bezcitny sport je vyzdvihovany vsade pritomnou pornografiou. Homosexualita, ktora nevedie k tvorbe deti je preferovana na ukor polygamie(mnohozenstva), ktora je kriminalizovana. Coho dosledkom je, ze zapad ma starnucu a zmensujucu sa populaciu. Zapad prehrava suboj evolucie, ktory je mozne vyhrat len v spalni.

Zavist: Vodcovia zapadneho sveta mali v plane zacat 3. svetovu vojnu a znicit 90% ludi, pretoze nedokazali zniest myslienku ze by ich mohol niekto predbehnut.

Takze co mozeme urobit na obnovu zapadu?
Je potrebne ludi zavislych od penazi liecit podobne ako ludi zavislych na heroine a inych drogach. Je potrebne aby zapadniari zacali znova pracovat.
Taktiez je potrebne z obehu odstranit vsetky podvodne peniaze, aby peniaze nadobudli skutocnu hodnotu Americania by mali prestat pouzivat menu kontrolovanu a ovladanu inymi krajinami a vratit sa k svojej narodnej mene. Juzne europske krajiny sa tiez potrebuju zbavit eura.
To bude znamenat kratkodoby cas kedy import bude drahy. Potom ludia zacnu vyrabat a zacnu konkurovat a poskytovat to co sa uz nebude musiet dovazat. Cim dana krajina vyrazne ziska. Je potrebne renovovat politicky system zapadnych krajin. Je potrebne zacat imitovat systemy ako su v Cine, Singapure a vytvorit hybrid medzi meritokraciou a demokraciou. Cinania su pioniermi meritokracie. Anglicania tento system zdokonalili a to co zdokonalili Anglicania zas nasledne upravili a zdokonalili Cinania. Novy cinsky system kombinuje meritokraciu s demokraciou. System sa stale zdokonaluje, ale nie je ziadnym tajomstvom ze Cina je novym financnym centrom. a pravdepodobne aj bude. Ale Cinania z vlastnej historie vedia, ze koncentracia moci do uzkej skupiny ludi vedie ku stagnacii. Prikladom takto koncentrovanej moci je Pentagon, lenze jeho problem je, ze je paraziticky namiesto prospesneho pre vlastnych. Cely system zapadu je prehnity korupciou a stratil vsetku transparentnost. Demokracia bola dobry system v malych mestach, kde dokazala reagovat na problemy. Avsak v pripade vacsieho priestoru sa zneuzivala na vymyvanie mozgu, podvody, cenzuru a nedokazala reagovat na novu skupinu rozmyslajucich ludi na internete. Z toho vyplyva ze buduca planujuca centrala musi byt vybudovana od zakladov a musi obsahovat to najlepsie z celeho sveta a historie. Ak bude urobeny spravne zapad moze vyuzit svoju lepsiu vedu a technologie pomoct vytvorit idalny svet v harmonii s prirodou a ludskostou. Na co cakame?

Viac tu: http://www.ascensionwithearth.com/2012/11/benjamin-fulford-why-west-lost-to-china.html

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára