pondelok 4. marca 2013

Microsoft bude platit za kratenie dani Dansku stovky milionov eur

http://dsl.sk/article.php?article=13806

Vsetky velke firmy sa podvodnymi, resp. oni to volaju kapitalistickou sikovnostou vyhybaju plateniu dani, ci uz pri  tranzakciach alebo predajoch. Tak, ze maju firmu napr. v Irsku, Luxembursku a firmam v danych krajinach licencuju technologiu, cim neplatia skoro ziadnu dan....Takto staty prichadzaju o miliardy, ktore sa v danom state zarobia. Podobne robi u nas Tesco, Kaufland, Orange, proste vsetky velki vyrobcovia. Ludia zarobia peniaze, a zaplatia tymto firmam a tieto firmy ich presunu mimo Slovenska, co je rozdiel ako keby to bol slovensky podnikatel, ktory zije, kupuje na Slovensku. A Ficova vlada je proti slovenskemu podnikatelovi, ktorych sa snazi znicit a totalne zruinovat.
Ak budete ludia volit, majte rozum a volte posledne, nezname strany, ktore sa v mediach ani len nespomenu. Lebo kazda strana ktora sa spomenie v mediu, je niekym platena, za to ze tam je.....
My sme strojcami svojho osudu, tak uz ho konecne chytme do ruk, neverme mediam ale sami sebe.... a pomahajme si aj navzajom....lebo v jednote je sila. Nie v roztriestenosti a izolovanosti ako to robi zapad a co je aj cielom ludi izolovat, aby ostali sami a nemal im kto pomoct.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára