streda 3. októbra 2012

Leo Wanta - jedna z najvyznamnejsich osobnosti USA


Ambasador Emily Leo Wanta, prehovoril otvorenym listom k americkej populacii o nepresnostiach podanych medzinarodnymi financnymi novinarmi...
Wanta bol CIA agent s cielom ekonomicky oslabit Rusko okolo roku 1990(oslabit rubel a zhodit zeleznu oponu). V skratke sa da charakterizovat ako financny genius a osoba milujuca svoju krajinu(USA).
http://www.newswithviewsstore.com/mm5/merchant.mvc?Screen=PROD&Store_Code=NWVS&Product_Code=b84&Category_Code=BBT V tejto knihe pise autorka o fiktivnej osobe(ktora je v urcitom smere paralerou k Wantovi). Je to kniha o federalnom rezervnom systeme, medzinarodnych financnych intrigach a spionazach. Wanta reagoval na knihu, ktora bola napisana o nom: International Currency Review -- World Reports (ICR) od Christopher Story. O tejto knihe hovori, ze je to zaujimave citanie pokial si neoverite fakty, ktore su podvodne(autor roky chvalil a oznacoval Wantu ako hrdinu, az posledne tri roky sa ho snazi poslat k zemi...samozrejme nariadenia z hora).... V aprili 2003, U.S. District Court of Virginia sudca Geral Lee obvinil Wantu repatriaciou 23 trilionov dolarov a nariadili mu zaplatit dan z nich. Tym prisiel k 27,5 miliona dolarom, podvodne, mali sluzit len ako sprostredkovanie a mal ich posunut dalej...len on tak neurobil....preto ho oznacuju ako 27,5 trilionovy muz....
Ronal Regan (Wanta bol jeho prava ruka) akumuloval tieto peniaze a prikazal Wantovi ze tieto peniaze maju sluzit k benefitu obyvatelov USA a nie k potrebam vlady.
7 januara 2010, International Currency Review – World Reports uverejnila clanok s nazvom: “OPERATION STILLPOINT TO DESTROY AMERICA STOPPED.” (operacia stillpoint s cielom znicit ameriku zastavena).
Viacere dokumenty poukazuju na Wantu ako na stillpoint(vlastne tak ho oznacoval Ronald Reagan). Clanok hovori o operaci s cielom znicit USA  a za vinnikov oznacuje: Alana Greenspana(zid, na cele FEDu, zodpovedny za hypotekovu bublinu), George Bush senior, Henry Kissinger. Hlavne Busha starsieho oznacuje ako kriminalnika, ktoreho posluhovac bol Wanta(co je klam, voci comu sa Wanta ostro ohradil a vlastne zo vsetkych dokumentov o Wantovi sa nikde nepise o ich spojeni). Na 24. strane sa hovori o presune penazi na akciu 9/2001 sprostredkovane Alan Greenspanom (ktory sa oznacuje ako technicky vykonavatel Georga Busha starsieho).

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára