nedeľa 19. februára 2012

USA vyhlasuju vojnu Iranu



http://www.youtube.com/watch?v=nV1sk9mSJEY&feature=player_embedded  USA vyhlasuje vojnu Iranu a hovori o jej nutnosti. 3 zo 4 osob ktore to v televizii FOX hovoria maju zidovsky povod(overte si na wikipedii, drist to nie je).
http://en.wikipedia.org/wiki/Joe_Lieberman
http://en.wikipedia.org/wiki/Richard_Blumenthal
http://en.wikipedia.org/wiki/Dan_Gillerman

Obvinenia samozrejme ze vyvijaju jadrovy program a odmietaju rezoluciu. No sranda ze tu istu rezoluciu Izrael odmietol a taktiez ma jadrove zbrane(potvrdene) a nikdy nepovolil vstup kontrole. Izrael ako vznikol viedol minimalne 15 vojen nim zacatych s okolitymi statmi. Iran od 1900 sa vzdy branil, ani raz vojnu nezacal. Tak na zakldade tohoto neviem kto je viac nebezpecny. Je smutne ze takymi primitivnymi obhajobami ako v pripade Iraku(kde doteraz je najviac defektov novonarodenych deti nasledkom pouzivania jadrovych zbrani vojakmi NATO) a kde ziadne jadrove zbrane potvrdene neboli, ale USA tazi Iracku ropu s Izraelom vo velkom.  Posledny cloviecik spomina utoky Iranu na izraelskych predstavitelov v Indii a Thajsku - tie utoky urobil Mossad(izraelska tajna sluzba) z dovodu ze India, Thajsko zacali s Iranom obchodovat nie cez dolar ale cez zlato a vychodne meny.... Neviem ako to dopadne, ale vyzera to tak ze sa blizi 3. svetvoa vojna, lebo pravdepodobne sa Cina s Ruskom prida na stranu Iranu.
Inak pozrite si ako je obkluceny iran americkymi zakladnami http://www.juancole.com/2011/12/iran-has-us-surrounded-all-right.html.

Ked zacne 3.svetova aby ste vedeli kto ju zacal, lebo knizky budu pisat zas ine dristy a podvody....

No a asi tam skonci cely euroval

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára