utorok 27. augusta 2013

Novodobi nacisti - USA ide zautocit na Syriu

http://hnonline.sk/svet/c1-60496370-washington-post-usa-zvazuju-rychly-utok-na-syriu

Takto nejak vyzera primitivnost slovenskych a zapadnou propagandou kontrolovanych sprav. Ale aby sme pochopili podstatu, co je tazke pre mediami vytreteho a vygumovaneho Ovčana. Izrael by rad obnovil svoju velkost z cias biblickych, kde zhodou okolnosti patria vsetkych staty, resp. ich casti kde su konflikty: Syria, Egypt, Jordansko, Irak, Iran....
Ako vznikol Izrael - jedina pozitivna udalost(teda len pre Zidov) po 2. svetovej vojne. Od svojho vzniku viedol stovky utocnych vojen voci inym statom. Samozrejme s financnou a vojenskou podporou USA. Na prelome tisicroci si americania odpalili dvojicky a vymysleli terorizmus. Cim mali zamienku na vsetky svoje utoky. Najnovsie ide o Syriu. Vodca Syrie - Asad - mierumilovni clovek, od zaciatku konfliktu chcel mier. Proti nemu povstali rebeli - zhluk teroristov celeho sveta vratane Al-kajdy, v tomto pripade vsak USA proti nim nebojuje ale naopak paradoxne im pomaha, vratane Francuzska, Velkej Britanie(zidovska velmoc, hlavne s London City, kde je cele zidovstvo a centrum vsetkeho zidovskeho obchodu, danovy raj a oblast pre ktoru neplatia zakony Anglicka). Cize teroristi su zli len ked to povedia USA, ale v tomto pripade su dobri, kedze zautocili na spojenca Iranu, Ruska, Ciny.....a taktiez obrovskeho nepriatela Izraela, vlastne Syria je len taka predpriprava na Iran...ktory je trnom v oku Izraelu od veky vekov. Defakto za vsetkym tymto je Izrael....ovladajuci USA. Zaujimave je, ze vojnu vyhlasuje Obama, o ktorom sa ani nevie kde sa narodil, co studoval, v minulosti drogoval...(idealna babka zidovskeho naroda).
Ale spat k Syrii, ani po 2 rokoch nevysli plany USA, ze Syriu porazia(lebo su podporovani Ruskom, Iranom...). Takze Americania nemaju radi zlyhavanie(teda Izrael im to rozkazal) a napriek vetovaniu OSN(ved naco by ich USA nacisticka velmoc pocuvala a dodrziavala pravidla) chcu nan rovno zautocit. Lenze, tu ostava otazne do akej miery budu znova Rusi, Cinania, Iran zhovievavi a nechaju si to lubit.... zeby 3. svetova vojna?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára