štvrtok 16. augusta 2012

Pentagon informuje izraelskeh premiera Netanyahu - uz nebude ziadne velke chazarske kralovstvo...


http://benjaminfulford.net/2012/08/13/pentagon-informs-netanyahu-there-will-be-no-greater-khazarian-empire/

krasny sumar udalosti s ich lepsim priblizenim ako to robia media. Napisem len v skratke:
V minulosti NATO a ine krajiny hovorili o Izraeli ako o mierovej krajine presadzujucej mier...dnes uz o nej hovoria ako o gangstroch... ktori chcu zacat 3. sv. vojnu. Nastastie pentagon, India, Rusko, Cina, Brazilia a ine krajiny dali vsetkym najasno ze to sa nestane... A preto strasne vrazdy ktore sa odohravali na nariadenia tychto kabalistov(zidov) v Syrii neprebiehaju podla ocakavaneho scenara. Ked iraelsky premier "satan" Netanyahu chcel pohnut USA tym ze sledoval ich emailovu komunikaciu, hovory monitoroval ich, nasledne nato ho varovali z Pentagonu ze ak posle strelu odpalime je do vody a prideme si pre vas(pre izrael). Navyse Egypt(sused Izraela) odstranil z vlady ludi dohodenych kabalistami a obsadil hranice z Izraelom(v mediach sa pisalo o Sinai oblasti). Sprava pre zidov, boli ste odkopnuti zo 100 krajin za poslednych 200 rokov http://www.biblebelievers.org.au/expelled.htm   takze preto sa uz konecne musite prestat pretvarovat ako nevinne obete. Uz je na case aby ste sa prestali hrat na My (zidia) a ti ostatni (gojimovia) a zacali sa spravat ako rovnocenni s ostatnymi. Zidia su ako krasne zeny (slusne, ctihodna majorita) so syfilisom (s ganstrami v ich kruhoch). Ak zidia neodstrania ganstrov zo svojich riadiacich postov potom znova utrpia kolektivne utrpenie za skutky tejto minority. Nastastie su naznaky ich vnutornej cistky.
Financny priemysel ktory sa hral na cisty, integrovany a fair-play zacina podliehat tiez tejto cistke a odstranuje vsetkych kriminalnikov ktori mu sposobili skody(to ze sa deje je vidiet vsade....).
Sudny proces s Neil Keenanom(ak nieco o nom najdete budem rad...) je jeden z najdolezitejsich pretoze odhalil skutocne motivy za Kenedyho smrtou, systemove plienenie globalnych uctov malou skupinou mafianov. Keenan sa vratil z vyletu v Indonezii s mnozstvom dokumentov dokazujucich skutocne zlociny banksterskych rodin ktore vlastia FED. Na pripade sa pokracuje a treba zabezpecit aby americky sud zabezpecil spravodlivost nekorupcnym sudcom.

Jedna vec je ista, vlada USA nahromadila dlh 1 trilion pocas fiskalneho obdobia ktore konci v Septembri, a bude hladat nove pozicky na nove fiskalen obdobie. V Cine dojde v novembri k zmene 2/3 vrcholnych vodcov a v USA sa chysta zmena rezimu  takze sa budu odohravat velmi vysoke "stakes horse trading ???" v oktobri...

Cinani vedia ze cas je na ich strane pretoze pokial sa kabalisti snazia zretazovat americku ekonomiku do podoby jednookej pryramidy USA bude stracat ich manufakturovu zakladnu. Pentagon a vojensky industrialny komplex taktiez vedia ze cim skor prestrihnu dohodu, tym skor dostanu lepsiu ponuku (?? asi s kabalistami).

Matematicky povedanie, su len dve skutocne moznosti. Jedna pre USA je zabezpecit devalued treasury dolar(?)  za vymenu odpisania dlhov (asi s kabalistami). Druha je pockat kym prijem americanov spadne na uroven Cinanov.

Obe tieto moznosti dokazu spravit americku ekonomiku opat schopnu konkurencie. Prva znamena nahly naraz pretoze ekonomika sa vrati do reality a vsetky cinske malickosti vo Walmarte sa nahle stanu drahymi. Po tomto bude nasledovat rychle zrychlenie skutocnej ekonomiky a vyroby, vedenej exportom a zvysenymi domacimi poziadavkami(zdravy rozum to uz davno hovori , mudri ekonomovia hovorili uplne nieco ine...). Druha bude znamenat nezamestnanost a biedu ktora postpne narastie a ludia budu ochotni pracovat za cinske platy.

V Europe, medzitym, euro kriza sa stale zhorsuje a bude vyrazne horsia po prazdninach na jesen. Netreba ziadne tajne spojky aby aj bezny clovek videl co sa deje. Europania (obzvlast ti zijuci pozdlz stredomoria minuli viac ako by zarobili za 30 rokov arucitelia si prisli pre pozicky. Nemci si nemozu dovolit zachranovat ich nezodpovednych juznych bratrancov aj keby chceli. Ludia na Islande ukzali cestu s nahlym 15% poklesom prijmu(spat na hodnoty platov ktore zarabali chytanim ryb) nasledovanej rychlym zotavenim a pozavieranim vinnych banksterov. Toto je potrebne aby sa stalo aj v inych krajinach aby skoncila kriza.

Taktiez je tu historicka nespravodlivost, podla niektorych zdrojov. Euro bolo povodne financovane bondami ktore si zobral George Bush starsi od Soong Mei-Ling, zeny Kuomintang vodcu Chiang Kai-Shek, podla M15 agentov sidliacich v Anglicku.  Tieto bondy boli vlozene do "obchodovacie programu" aby generovali zdroje pre dlhodoby projekt premenit Europu na stvrtu risu(o com vo velkom pisali talianske media), podla tohto agenta ktory sa specializuje na nacizmus. Tieto zdroje boli zamrazene pred 18 mesiacmi BIS a to je hlavna pricina krizy eura, hovori tento agent.

Viacere zdroje v Azii taktiez zmienuju Soong Mei-Ling ako klucoveho hraca sucasnej krizy a niekolko (vratane starsich Yakuza zdrojov) hovoria o vynimocnom tvrdeni, ze stale zije(co by ju robilo 114 rocnu).

Co je jasne ze zmena rezimu v CIne v Novembri bude vyrazne menej ovplyvnena kabalistami ako bol doterajsi rezim.

P2 fasisticka freemansonska loza v taliansku sa vychvalovala ze podporovali a financovali komunizmus. To im dalo vacsi vplyv nad komunistickou mladezou odchadzajucej generacie Hu Jintao ako nad prichadzajucou "male knieza" vodca Xi Jinping.

Prichadzajuca skupina uz informovala White dragon society ze podporia ich navrh na tvorbu meritokraticky(nechce s mi hladat vyznam) zamestnanu medzinarodnu kancelariu ekonomickeho planovania.

Taktiez rokovania medzi White dragon society a predstavitelmi Severnej Korey su na plane koncom tohto mesiaca,  ale novy rezim Kim Jong-Una dal jasne najavo ze su pripraveni skoncit ulohu stareho z obdobia studenej vojny "zleho chlapca" ulohy ku ktorej boli pritlaceny.
V hocijakom pripade, prichod jesene, rozne zainteresovane skupiny musia prestat vrtat do minulosti a prestat sa navzajom hasterit a zamerat sa na tvorbu idealneho sveta..



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára